adbgraphics


Lange Wagenstraat 76 1932 Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe)
02 721 26 60 Klik om te bellen

Over adbgraphics

 

Grafisch ontwerp is mijn tweede natuur en sinds meer dan twintig jaar pas ik deze kunst dagdagelijks toe door het ontwerpen van diverse communicatievormen, voor de private en de openbare sector. 

Ik werk volgens uw behoeften, van concept tot realisatie, tot en met aanlevering van uw drukklaar PDF-bestand of levering van uw drukwerk. 


In mijn portfolio zal u gekende organisaties of bedrijven terugvinden die hun communicatiemateriaal aan mij toevertrouwen. Na meer dan 20 jaar heb ik een netwerk van leveranciers opgebouwd die mijn volle vertrouwen genieten omtrent prijs en kwaliteit. Concurrentiële prijzen en technieken worden voortduren in het oog gehouden en vergeleken. 

Mijn sterkste punten zijn: luisteren naar uw wensen en die visueel vertalen en gericht werken en opvallen, zelfs met weinig middelen. Mijn doel: net datgene meer bieden dat uw product uniek maakt. 

 

Mijn beste kenmerk is, dat ik een ‘allrounder’ ben, mijn jaren ervaring heb in print en drukwerkopvolging, verschillende doelgroepen aankan en een ­project van A tot Z alleen kan uitwerken binnen de vooropgestelde deadline.

adbgraphics in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Fotografie
Fotografie en Hair-& make-up artist
Games
Hair & make-up artist, grimeur
Huisstijl
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

adbgraphics


Lange Wagenstraat 76 1932 Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe)
02 721 26 60 Klik om te bellen