Aiola Graphic Design


Tongersesteenweg 327 3840 Borgloon
+32495723656 Klik om te bellen

9 jaar ervaring in marketing en grafisch design
Branding specialist & persoonlijke klantbenadering
Unieke en op maat gemaakte ontwerpoplossingen

Over Aiola Graphic Design

Aiola Graphic Design is de design studio van freelance vormgever Brenda Aiola. Aiola Graphic Design legt de focus op branding en design in een unieke vormgeving. Ontdek mijn portfolio via aiola.be.

  • Ik help jouw merk zich te onderscheiden met creatieve ontwerpen die de kernwaarden van je bedrijf weerspiegelen en een blijvende indruk achterlaten.
  • Ik geef jouw boodschap kracht met unieke illustraties die jouw publiek betovert. Ook voor een professionele layout ben je bij Aiola Graphic Design aan het juiste adres.
  • Maak indruk met op maat gemaakt drukwerk dat je merk tot leven brengt en jouw boodschap op een tastbare manier communiceert. Flyers, affiches, visitekaartjes, het kan allemaal.
  • Ik laat jouw online aanwezigheid groeien met een op maat gemaakte website voor jouw bedrijf die visueel aantrekkelijk en functioneel is en die een naadloze gebruikerservaring biedt.
  • Verhoog je online zichtbaarheid en trek meer bezoekers aan met geoptimaliseerde content en overtuigende copywriting die de juiste snaar raakt en jouw doelgroep aanspreekt.
  • Bereik jouw doelgroep en vergroot je merkbekendheid met social media posts of advertenties op de juiste platforms (zowel off- als online) en die jouw bedrijf laten opvallen.

Als creatieve vormgever breng ik jouw merk tot leven. Van idee tot realisatie, zet ik jouw merk in de kijker. Dit door middel van een op maat gemaakte branding en vormgeving. Wie ben jij? Ik leer je graag beter kennen.

Een sterk merk staat als een boom. Daarom wil ik mijn kennis van branding inzetten om te helpen jouw start-up op de kaart te zetten. Of om van jouw bestaande onderneming een onderscheidend merk te maken. Samen creëren we een aantrekkelijk logo en huisstijl die helemaal bij jou en je ideale klanten past.

Online aanwezigheid is cruciaal in deze tijd. Aangezien de vraag van klanten steeds vaker kwam heb ik sinds 2022 de stap gezet om WordPress websites te ontwikkelen. Ik streef ernaar om unieke websites te maken die aansluiten bij jouw behoeften als klant en die ook zeer gebruiksvriendelijk zijn. Bovendien bied ik ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat je website altijd up-to-date en veilig blijft.

Heb jij nood aan grafische ondersteuning voor jouw onderneming? Maar heb je niet genoeg werk om in-house iemand aan te nemen? Ik wil je graag helpen als freelance vormgever. Voor enkele uren per week of per maand kan je mij inhuren voor al jouw grafische taken, social media onderhoud, schrijven van teksten en eventueel het onderhoud van je (wordpress) website. Dat kan als thuiswerk of gewoon bij jou op kantoor!

Branding & design in een unieke vormgeving

Foto's

Aiola Graphic Design - Murias logo design & branding

Aiola Graphic Design in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Huisstijl
Illustraties
Infoborden
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Aiola Graphic Design


Tongersesteenweg 327 3840 Borgloon
+32495723656 Klik om te bellen