Artattack


schansveld 18 2800 Mechelen

Over Artattack

Waarom is Artattack de beste keuze voor jou?

Artattack is een dynamisch grafisch bureau dat zich gespecialiseerd heeft in creatieve layout van boeken, magazines en huisstijlen. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor persoonlijke en unieke illustraties.

Meer over Artattack:

ARTATTACK werd opgericht in 1996 en groeide ondertussen uit tot een sterk creatief grafisch bureau dat zich bezig houdt met vormgeving & nieuwe media. We bestaan uit een creatief en flexibel team dat geen uitdaging uit de weg gaat. Met de jaren bagage die we ondertussen meedragen en het samenwerken met creatieve freelancers, weten we precies hoe we het beste uw ideeën naar het publiek kunnen overbrengen.

Wat kan Artattack je bieden?

Onze specialisatie richt zich tegenwoordig vooral op layout- en illustratieprojecten. Maar ook games, webprojecten en interactieve bedrijfspresentatie behoren tot de mogelijkheden. Wat u ook wil, het ARTATTACK - team zal alles in het werk stellen om tegemoet te komen aan uw creatieve wensen.

Wie gingen je voor?

Enkele klanten waarvoor wij reeds werkten: Standaard uitgeverij, Studio 100, PIAS, Newtec, Stad Mechelen, Igemo, Ivarem, Koeken troef!, De Watergroep, Concrea uitgeverij, Balloon media.

Foto's

Artattack in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Games
Geboortekaartjes
Huisstijl
Illustraties
Infoborden
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Artattack


schansveld 18 2800 Mechelen