Bolder


Wirixdreef 82 2845 Niel
+32486635423 Klik om te bellen

Over Bolder

Wie is Bolder?

Bolder is een grafisch bureau dat zorg draagt voor al uw grafische projecten. Wij helpen u of uw onderneming van het idee tot de implementatie. Wij ontwerpen spot-on design en creëren prachtige beelden voor print en digitaal. Wij bieden doeltreffende oplossingen binnen ieders budget, van internationale onderneming tot lokale bakkerij. Bezoek onze website www.bolderdesign.be en bekijk een greep uit ons portfolio.

Onze sterkte!

Onze sterkte Wij zijn een kleine onderneming maar beschikken over een groot netwerk van specialisten. Door onze project-gebonden freelance samenwerkingen betaalt u nooit voor diensten die niet voor u van toepassing zijn. Op deze manier kunnen wij voor ieders budget het beste resultaat behalen. Hoe werken we We starten met een goed gesprek om uw verwachtingen grondig te analyseren en een duidelijke job-omschrijving op te stellen. Op basis van deze analyse zal een projectplanning worden uitgewerkt en start het creatief proces.

Wat doen we?

Bolder zorgt voor een ontwerp op maat binnen ieders timing en budget. Heeft u een kleinschalig project of bent u op zoek naar een totaaloplossing voor uw onderneming, Bolder werkt voor u een passende formule uit die uw bedrijfsvisie ondersteunt. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen, wij beantwoorden met veel plezier al uw vragen. Bekijk hieronder al onze diensten. - Grafisch ontwerp - Beeldcreatie & retouches - Webdesign & hosting - Illustraties - Video animatie - 3D modeling & rendering - App’s - Consultancy - Management.

Bolder in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Fotografie
Games
Geboortekaartjes
Huisstijl
Illustraties
Infoborden
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
Video
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Bolder


Wirixdreef 82 2845 Niel
+32486635423 Klik om te bellen