BOX32


Witloofstraat 12 1982 Elewijt
0496 129 128 Klik om te bellen

Over BOX32

Waarom is BOX32 de beste keuze voor jou?

Je krijgt maar één kans op een eerste indruk. Dus laat het meteen de juiste zijn. Box32 ontwerpt uw logo, brochure, folder, website. Noem maar op. Het doel is altijd hetzelfde: uw klanten overtuigen om met u in zee te gaan. Of om uw product te kopen. Grafisch ontwerper die luistert Een logo, een brochure, een volledige huisstijl of zelfs een hele campagne. Ze beginnen allemaal bij uw boodschap. Wat wil u vertellen aan uw klanten? Wat wil u dat ze doen? De grafische vormgevers van Box32 luisteren aandachtig naar u. Ze geven hun oren en ogen de kost. Daarna gaan ze voor u aan het werk. Grafisch ontwerper die flexibel is Hebt u al een huisstijl? Wil u uw logo updaten? Mag uw website wat frisser? Box32 past zich aan uw huisstijl aan. En zorgt dat uw merk even sterk en geloofwaardig blijft. Of beter: sterker én geloofwaardiger wordt.

Meer over BOX32:

We use strategy and design to connect brands and people… Pascale, brains en branie van BOX32 In 2008 begint Pascale met Box32. Na een carrière in sales en communicatie wil ze bedrijven helpen om hun merk sterker, helderder en geloofwaardiger neer te zetten. Ik begeleid mijn klanten persoonlijk doorheen geheel hun project. Vanaf brainstorm of briefing tot de levering op locatie. BOX32 is een grafisch bureau dat zich niet beperkt tot papier en digitaal, maar ook uw kantoor of winkel onder handen neemt. Simpelweg omdat we vinden dat uw verhaal best overal klopt. In uw folder, op uw website, bij uw medewerkers en in uw bedrijf. Ongeacht of u nu een kmo, multinational of non-profitorganisatie bent.

Wat kan BOX32 je bieden?

Grafisch ontwerp of office branding – zo werken we Eerst willen we alles weten. Niet de bedrijfsroddels ;), wel waarom u doet wat u doet. En waar u naartoe wil met uw bedrijf. Is uw merkverhaal duidelijk, dan maken we een eerste ontwerp. Zowel voor het grafisch als voor het interieurgedeelte. Zelfs Federer mist al eens een bal. Ook wij blijven het ontwerp bijschaven tot het goed zit. Daarna gaan we over tot de productie. Webdevelopers bouwen uw site, een drukker print uw folder, vakmannen richten uw kantoor of winkel in. Wist u dat Box32 ook salesopleidingen en groeitrajecten begeleidt?

Wie gingen je voor?

- Door de jarenlange ervaring in het vak - mond aan mond en netwerken. - Dat mijn klanten door mijn bijdrage een fameuze groei mogen ervaren. - Mijn oprechtheid, directheid en eerlijkheid. Een woord is een woord.

BOX32 in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Belettering
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Fotografie
Illustraties
Infoborden
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

BOX32


Witloofstraat 12 1982 Elewijt
0496 129 128 Klik om te bellen