Brett Oppeel - Grafisch ontwerp


Schave 84 9800 Deinze
0496 33 25 13 Klik om te bellen

Over Brett Oppeel - Grafisch ontwerp

Waarom is Brett Oppeel - Grafisch ontwerp de beste keuze voor jou?

No-nonsense grafisch ontwerper met een stevige technische kennis die merken laat groeien aan de hand van een welbedacht en welgevormd design. Ik bied ? met de nodige expertise en efficiëntie ? een houvast aan starters, zelfstandigen en ondernemingen met als doel hun visuele communicatie naar een hoger niveau te tillen. Aan de hand van een nauwe samenwerking met respect voor de waarden van de klant creëer ik een aantrekkelijke merkidentiteit. Een nieuwe en clevere branding, logo, huisstijl of website maken vaak het verschil.

Voor particulieren, starters, zelfstandigen en kmo’s

Een doordachte en knappe merkidentiteit maakt uw bedrijf klaar voor de klanten van morgen. Ik hanteer de laatste trends en werkwijzen en kan die ? door middel van mijn no-nonsense instelling ? efficiënt en vlot aanbieden. Geen verwarring of onenigheid door tussenpersonen. Klare en duidelijke taal met respect voor de waarden van de klant.

Drukwerk en communicatie deliverables

Flyers, folders, brochures, affiches, magazines, visitekaartjes, groetenkaartjes, enveloppes, briefpapier, notitieblokjes, presentatiemappen, stempels, pennen, gelegenheidsdrukwerk, enz.

Bij branding hoort het volledige plaatje: wagenbelettering, signalisatie voor gevel of vensters, drukwerk, socialmediacommunicatie, infographics, bedrijfspresentaties, banners, advertenties, pos design, web design …

Merken laten groeien aan de hand van een welbedacht en welgevormd design. Bouwen aan visuele identiteiten en die op een juiste en professionele manier op de kaart zetten.

Brett Oppeel - Grafisch ontwerp in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Belettering
Boekomslagen
Branding
Brochures
Corporate design
Flyers
Fotografie
Geboortekaartjes
Huisstijl
Huwelijksuitnodigingen
Illustraties
Infoborden
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
Video
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Logo Brett Oppeel - Grafisch ontwerp

Brett Oppeel - Grafisch ontwerp

Brett Oppeel - Grafisch ontwerp


Schave 84 9800 Deinze
0496 33 25 13 Klik om te bellen