Criativa Design


Herseltsesteenweg 266 3200 Aarschot
+32470546740 Klik om te bellen

Over Criativa Design

Waarom is Criativa Design de beste keuze voor jou?

Met veel passie en toewijding wil ik samen met jou op zoek gaan naar een uniek oplossing voor jouw business. Ik geloof dat elke klant bijzonder is en een op maat gemaakte oplossing verdient. Ik ben een designer in bijberoep gepassioneerd voor gebruiksvriendelijk, tijdloos en elegant ontwerpen. Bovendien help ik jou graag in de digitale wereld van advertising.

Goede communicatie zorgt voor een goede samenwerking, daarom verkies ik altijd een gesprek (online/persoonlijk) op voorhand. Zo leren we elkaar beter kennen en kunnen we samen uw ideeën en verwachtingen ontdekken en bespreken.

Bijscholen en bijleren vormen een rode draad in mijn leven waardoor ik steeds op de hoogte ben van de laatste nieuwe technologieën en snufjes. Als freelancer word ik gesteund door een team van zelfstandige fotografen en copywriters. Samen staan wij garant voor professionele, unieke ontwerpen en content. Met een persoonlijke aanpak wil ik het verschil maken en u overtuigen van mijn kwaliteiten als designer.

Ben jij geïnteresseerd en wil je eens kijken wat de mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact op.

Meer over Criativa Design:

Gepassioneerd door design en advertising, is het ons doel om voor elk project een passende oplossing te ontwikkelen. Onze visie is dat elk merk uniek is en een op maat gemaakte oplossing verdient. Hierbij is onze missie pas geslaagd wanneer u tevreden bent.

Wat kan Criativa Design je bieden?

Criativa is gespecialiseerd in grafisch ontwerp, webdesign en online advertising. Bij ons komen uw projecten tot leven. We zetten uw ideeën om in een gebruiksvriendelijk, tijdloos en elegant ontwerp. Bovendien helpen wij u graag met het promoten van uw website, producten of diensten in de zoekresultaten van zoekmachines.

Foto's

Ontwerp van

Advertenties
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Huisstijl
Infoborden
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Visitekaartjes
Websites

Onze locatie

Criativa Design


Herseltsesteenweg 266 3200 Aarschot
+32470546740 Klik om te bellen