Design By Floor


Muntweg 25 25 2990 Loenhout

Over Design By Floor

Ben je op zoek naar een (nieuw) logo, webdesign, visitekaartje, website.... Dan ben je bij mij meer dan welkom. Met een goed ontwerp is geld te verdienen. Door een goede huisstijl toe te passen kom je professioneel en betrouwbaar over.

Ik ben Floor Van Hasselt, een Crossmedia designer met passie. Grafisch ontwerp is altijd al iets geweest wat ik graag deed. Tijdens mijn opleiding heb ik hier een heel uitgebreide kennis over gekregen. De kriebels van het ondernemen heb ik opgedaan tijdens mijn ervaring als student ondernemer. Hier heb ik mogen werken aan enkele leerrijke projecten.

Wat ik belangrijk vind

Persoonlijk contact en flexibiliteit
Zonder persoonlijk contact is het moeilijk om persoonlijkheid in een ontwerp te steken. Ook is het belangrijk om op één lijn de zitten met de klant, dit loopt veel vlotter en correcter na een gezellige babbel. In de mate van het mogelijke werk ik met een heel flexibele ingesteldheid naar mijn klanten toe. 

"Creativity is intelligence having fun."
Deze quote is van Albert Einstein. Creativiteit is niet gewoon enkel iets moois maken. Er moet ook nagedacht worden over hoe reclame het beste zou werken. 

Je kan contact opnemen via info@designbyfloor.be of via de website www.designbyfloor.be

Foto's

Logo Dozz'Art

Design By Floor in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Geboortekaartjes
Huisstijl
Illustraties
Infoborden
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Design By Floor


Muntweg 25 25 2990 Loenhout