E-magined


Groendreef 54 9000 Gent
0456040721 Klik om te bellen

Over E-magined

Waarom is E-magined de beste keuze voor jou?

Mijn topkwaliteiten, waarin ik me onderscheid van andere grafisch vormgevers zijn:

-Inleving in de leefwereld van de klant. Ik begrijp snel wat een klant wil of verwacht. Vandaar ook de naam E-magined, wat verwijst naar mijn scherp inlevingsvermogen.

-Betrouwbaarheid. Daarmee bedoel ik dat ik deadlines en afspraken altijd respecteer.

-Snelle en duidelijke communicatie. Ik streef ernaar om altijd binnen de 24 uur te reageren, én steeds open en helder te communiceren.

-Originaliteit en flexibiliteit. Ik ben een out of the box ontwerper die in verschillende stijlen kan ontwerpen.

E-magined is in een internationale (online) business. Ik werk meestal vanuit Gent, maar mijn klanten zijn niet altijd Belgen. In het verleden heb ik bijvoorbeeld al vaak samengewerkt met Nederlandse en Franse bedrijven.

Meer over E-magined:

E-magined is een eenmanszaak. Ik startte als zelfstandige in bijberoep omdat ik geloof dat ik iets kan bijdragen met mijn talenten. Een eigen zaak beginnen leek me de beste manier om dit te verwezenlijken. Met E-magined wil ik graag bijdragen aan duurzame en positieve veranderingen in de wereld. De belangrijkste basiswaarden van mezelf en mijn bedrijf zijn openheid en authenticiteit. Ik werk dan ook vooral graag samen met klanten met dezelfde waarden.

Wat kan E-magined je bieden?

Mijn expertise gaat van logo-ontwerp, huisstijl en brochures tot content & copywriting, SEO-strategie en webdesign. Daarnaast ben ik vertrouwd met social media, meer bepaald Facebook en Instagram. Ik kan beelden ontwerpen en bijpassende krachtige captions. Ook heb ik veel ervaring met het maken van mailings in Mailchimp. Aangezien ik zo'n uitgebreide skillset heb kan ik bedrijven helpen met totaaloplossingen, en dit voor een schappelijke prijs. Mijn prijzen hou ik bewust aan de lage kant omdat mijn doelstelling niet puur geld verdienen is. Op mijn website vind je meer over de prijzen en mogelijkheden (zie 'Services').

Wie gingen je voor?

Ik richt me vooral op start-ups, kleine ondernemingen en kmo's die van de wereld een betere plek willen maken, bijvoorbeeld via leerplatformen, duurzame initiatieven, gezonde voeding, sociale projecten, enzovoort. Op de home page van mijn website kan je een paar reviews terugvinden. Wat vooral opvalt is dat klanten mijn creativiteit, luistervaardigheden, snel begrip en doorzettingsvermogen appreciëren. Ook het feit dat ik meedenk met de klant is een sterkte. Voor mij is de tevredenheid van de klant een absolute prioriteit. Daarom aarzel ik nooit om aanpassingen te doen of zaken te herwerken.

Foto's

Huisstijl AthleTea

E-magined in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Brochures
Corporate design
Flyers
Huisstijl
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Logo E-magined

E-magined

E-magined


Groendreef 54 9000 Gent
0456040721 Klik om te bellen