EvEngine


Waalstraat 81 9870 9870
0472239325 Klik om te bellen

Over EvEngine

Op zoek naar betaalbare ondersteuning?

Als zelfstandige in hart en nieren, weet ik dat elke euro aandacht verdient. Jouw bloed, zweet en tranen zijn hiervoor opgeofferd, niet waar?

Waarin bied ik ondersteuning?

Online kan ik je helpen bij je website, je zichtbaarheid, SEM, content writing, je sociale netwerkbeheer, zelfs een webshop.

Offline bied ik je mijn ondersteuning bij het ontwikkelen van een verhaal rond jouw business, geef ik tools om je planning te beheren en ontwerp ik elke print op maat.

Als business assistant ondersteun ik jouw onderneming, precies waar jij dat wil, rekening houdend met het budget dat je wil uitgeven. Betaalbaar, omdat groei belangrijk is.

Daarnaast kan je steeds rekenen op een back-up, iemand die voor je klaarstaat wanneer het ertoe doet. Een lange termijn relatie zorgt ervoor dat we weten wat we van elkaar kunnen verwachten, zodat samenwerking écht loont.

Mijn kunnen geniet ik voornamelijk uit ervaring. Bijna 15 jaar zelfstandig, jong van geest en eager om te groeien, ontgroei ik mijn functie binnen het familiebedrijf en wil ik klaar staan voor ondernemers met pit, die weten waar ze naartoe willen!

Daarnaast heb ik een passie voor fotografie en videografie, dit gebruik ik dan weer gretig om mijn edit skills verder te ontwikkelen. Hierbij richt ik me voornamelijk op het adverteren, jouw onderneming in de spotlight.

Foto's

Artikelen

Kleine zelfstandigen hebben nood aan ondersteuning

Je kan er niet omheen, zelfstandig worden brengt een hoop met zich mee. De administratieve en fiscale verplichtingen wegen zwaar, zo zwaar dat sommigen er de brui aan geven. Jammer, want jouw talent verdient...

Onze locatie

EvEngine


Waalstraat 81 9870 9870
0472239325 Klik om te bellen