Framebird


Prins Albertstraat 40 8310 Brugge
0474576718 Klik om te bellen

Over Framebird

Bent u nog op zoek naar de ideale persoon voor het ontwerpen van uw geboortekaartje, trouwkaartje of 'eender welke gelegenheid'kaartje? Kies dan voor Framebird! Ook voor de branding van uw bedrijf of een fotoshoot kan u bij mij terecht.

WIE IS FRAMEBIRD?

Omdat ik gepassioneerd ben door alles wat grafiek en beeld betreft, heb ik 'Framebird' opgericht. Voorlopig bestaat Frambird uit één persoon, namelijk mezelf (31 jarige dame / moeder van een flinke dochter en vrouw van een ambitieuze interieurarchitect waarmee ik vaak kan brainstormen). Ik vind het fantastisch om mijn eigen baas te kunnen zijn en zelf mijn creativiteit de vrije loop kan laten gaan.

WAT KAN IK U BIEDEN!

Ieder ontwerp krijgt mijn volle aandacht. Ieder ontwerp is uniek en wordt uit mijn handen gecreëerd. Hiervoor laat ik mij graag inspireren door wat ik rondom mij zie (het straatbeeld | de natuur | zelfs afval of wegwerp zaken kunnen een bron van inspiratie zijn). Ik overleg graag met de klant en probeer eerst goed in te schatten wat de wensen zijn. Hierbij kan ik mij goed inleven in wat een ander visueel aantrekt. Ik vind het dan ook belangrijk de perfecte match te vinden tussen ontwerp en klant.

REFERENTIES

Mijn klanten zijn vrij uiteenlopend van privé klanten die een geboortekaartje of trouwkaartje wensen, tot de volledige branding van kleine ondernemingen. Mijn klanten vinden het fijn dat er een één op één communicatie is. Alles verloopt via mij, van bespreking tot uitvoering en dat maakt het makkelijker om tot een goed ontwerp te komen. Geen tussenpersonen meer, geen verkopers met veel praatjes maar onmiddellijk contact met de ontwerper.

Foto's

Geboortekaart Letterpress Goudfolie + Bordeaux

Framebird in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Fotografie
Geboortekaartjes
Huisstijl
Infoborden
Logo's
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
Video
Visitekaartjes

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Framebird


Prins Albertstraat 40 8310 Brugge
0474576718 Klik om te bellen