GewoonBen


Leopoldlaan 5a-6 9200 Dendermonde
0479 98 22 77 Klik om te bellen

Over GewoonBen

DESIGN & PRINT VAN MAGAZINES, BOEKEN, CATALOGI, BROCHURES & NIEUWSBRIEVEN. WEBDESIGN, BRANDING, LOGOCREATIE, HUISSTIJL, FLYERS & ZOVEEL MEER.

GRAFISCH VORMGEVER | MUZIKANT | AMATEURBROUWER | DISCIPEL | ECHTGENOOT & TROTSE PAPA

Voor zover ik me kan herinneren is het altijd mijn grootste passie geweest om bij te leren. Ik hou ervan om compleet nieuwe dingen vast te grijpen en deze uit te spitten tot ik er een krak in ben. Ik heb al vaker over mezelf gehoord dat ik een autodidact en een selfmade-man ben. Ik sta ook open voor opdrachten die niets met design of print te maken hebben!

Ik heb drie jaar voor een werkgever gewerkt als digitale duizendpoot. Ik mocht nadenken over de nieuwe look & feel van de organisatie en over hoe we de naamsverandering en de nieuwe visie visueel zouden communiceren. Ik werkte als PR-MEDEWERKER, GRAFISCH VORMGEVER, WEBDESIGNER, VIDEO-EDITOR, SOCIAL MEDIA-MARKETEER, ETC … Een job op mijn lijf geschreven! Toch kon ik mijn ondernemingsdrang niet meer trotseren en koos ik voor een nieuwe uitdaging. Begin 2022 startte ik als freelancer.

Mijn expertise is het ontwerp van MAGAZINES, CATALOGI, BOEKEN, BROCHURES & NIEUWSBRIEVEN, het op zoek gaan naar de juiste DRUKPERS en de transport regelen TOT BIJ JOU AAN DE DEUR. Omdat ik goede contacten heb met vele drukkers - zowel nationaal als internationaal - kan ik vaak kwalitatieve producten leveren aan een scherpe prijs. Je kan steeds vrijblijvend een offerte aanvragen, zelfs wanneer je ontwerp al klaar is en je enkel nog op zoek bent naar een drukker!

Verder kan je bij GewoonBen terecht voor alles wat met grafisch vormgeving te maken heeft in de brede zin van het woord: het ontwerpen van een LOGO, HUISSTIJL, FLYERS, RELATIEGESCHENKEN, VERPAKKINGEN, POSTERS, UITNODIGINGEN, GEBOORTEKAARTJES, BANNERS, BRANDING EN NOG ZOVEEL MEER!

Daarnaast maak en ontwerp ik ook WEBSITES en voorzie ik een opleiding voor de klant zodat deze zelf de website up-to-date kan houden.

Heb je vragen, wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Aarzel niet om contact op te nemen! Ik kijk ernaar uit om in gesprek te gaan en om samen een oplossing op maat te bedenken!

www.gewoonben.be

Foto's

Ontwerp van

Advertenties
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Geboortekaartjes
Huisstijl
Huwelijksuitnodigingen
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Visitekaartjes
Websites

Onze locatie

GewoonBen


Leopoldlaan 5a-6 9200 Dendermonde
0479 98 22 77 Klik om te bellen