Grabar


Plumerlaan 5 8900 Ieper
0476379854 Klik om te bellen

Over Grabar

Waarom Grabar?

Vanuit een passie voor architectuur is mijn liefde voor vormgeving gegroeid. Ik ga op zoek naar de juiste materialen, de ideale afwerking... en streef naar een prachtig eindresultaat. De ideale partner om uw boodschap vorm te geven.

Meer over Grabar

Een persoonlijk en direct contact tussen u en ontwerper staan op de eerste plaats. Uw wensen worden op de best mogelijke manier, en nauw aansluitend bij uw persoonlijkheid vorm gegeven. Zo blijft uw boodschap een deel van jouw verhaal!

Wat kan Grabar u bieden?

Grabar ontwerpt jouw logo en huisstijl, maar ook wanneer u reeds over een bestaande huisstijl beschikt is Grabar uw ideale partner voor ontwerp folder, cataloog, advertentie, belettering, website, uitnodiging, leaflet, flyer... Daarnaast verzorgt Grabar ook de coördinatie naar de uitvoering van het ontwerp naar drukker en webontwikkelaar, van ontwerp tot afgewerkt product.

Wie gingen u voor?

Grabar is een grafisch ontwerpbureau met een jarenlange expertise binnen de bouwsector. In loonverband kon ik reeds werken voor firma's als Franke, Deceuninck, Isover, Wienerberger, Isolteam, Veranclassic, Saey, Weber... Met mijn eigen zaak kan ik nog dichter bij de klant staan, en zo deze expertise ombouwen naar jouw wensen, jouw boodschap, jouw verhaal.

Grabar in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Huisstijl
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Grabar


Plumerlaan 5 8900 Ieper
0476379854 Klik om te bellen