Grafisch bedenker


Bertemstraat 17 3001 Heverlee
+32 495 207 608 Klik om te bellen

Over Grafisch bedenker

Waarom is Grafisch bedenker de beste keuze voor jou?

Een mooi logo ontwerp, sprekende brochures of frisse huisstijl met persoonlijke toets? Grafisch designer Annabel steekt met plezier én passie de handen uit de mouwen! Met ruim 20 jaar ervaring en tonnen inspiratie ondersteunt ze kleine en grote ondernemers met grafische concepten in de breedste zin van het woord. Haar definitie van creativiteit? Ideeën laten opborrelen, op papier zetten en tot leven laten komen in een vindingrijk grafisch ontwerp. Een sprekende publiciteitscampagne, een ludiek design of een minimalistisch logo: wie aanklopt bij Grafisch bedenker vindt er geen anoniem designbureau, wél een grafische sparringpartner die staat op een betrokken opvolging en stipte oplevering. De start van een inspirerend partnership dat werkt op lange termijn!

Meer over Grafisch bedenker:

Elke onderneming heeft haar unieke fundamenten en een eigen DNA. Daarom ontwerpt Annabel steeds vanuit jouw business point of view, met veel aandacht voor je kernactiviteit en doelpubliek. Nostalgisch of modern, sprekende kleuren of subtiele toets, … Samen overlopen we de ruime waaier aan ontwerpopties, vertalen we ideeën naar moodboards en gaan we voor een verbluffend ontwerp.

Wat kan Grafisch bedenker je bieden?

Door tekst en beeld juist te combineren, geef je je bedrijfscommunicatie een flinke boost. Grafisch design dat verder gaat dan enkel je logo! Je offline en online zichtbaarheid vergroten? Brochures, affiches, panelen, spandoeken, stickers, verpakkingen, gepersonaliseerde relatiegeschenken, … Grafisch bedenker denkt, doet en ontwerpt buiten de lijntjes en jongleert met beeld, tekst en kleur. Straf grafisch ontwerp met nét dat tikkeltje extra, zowel print als digitaal! Een wild idee, nieuwe branding of carte blanche? Grafisch vormgever Annabel is helemaal klaar om jouw ideeën om te zetten in stijlvolle ontwerpen. Let’s connect !

Wie gingen je voor?

Seauton Don

Bosco Vorming & Animatie

Woodan & Co

Hike-a-way

Technicel

Immo Jan Stas

VLUHR

...

Foto's

Grafisch bedenker in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Belettering
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Huisstijl
Infoborden
Logo's
Posters
Reclamedrukwerk
Visitekaartjes

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Grafisch bedenker


Bertemstraat 17 3001 Heverlee
+32 495 207 608 Klik om te bellen