Graphista


Speckweg 5 2950 Kapellen
+32472816421 Klik om te bellen

Over Graphista

Waarom is Graphista de beste keuze voor u?

Graphista is niet zomaar een grafische studio! Kort gezegd: Graphista biedt u grafisch ontwerp voor zowel web als voor print. Wat u ook nodig heeft of wat u ook wil bereiken, wij bepalen samen met u de juiste strategie binnen uw budget. Je kan bij ons terecht voor uiteenlopende projecten. Webdesign of ontwerp voor drukwerk, creatief design of punctueel dtp, met een formele boodschap of eerder een casual aankondiging,… Alles kan!

Meer over Graphista:

Telkens opnieuw duiken we diep in de wereld van onze klanten om zo het design dat bij hen past te presenteren. Het is steeds de missie van Graphista om een resultaat te leveren dat niet alleen functioneel is, maar er eveneens uitspringt door middel van eenvoud en esthetiek.

Wat kan Graphista u bieden?

Graphista zorgt voor een totaal pakket. Wie drukwerk laat ontwerpen, kan erop rekenen dat deze gedrukt zal worden door ons netwerk van professionals. Uiteraard bent u ook vrij om uw eigen leveranciers te kiezen en het drukwerk zelf op te volgen.

Wie gingen u voor?

Bij Graphista zijn we trots op de diversiteit van onze klanten, groot en klein. Iedereen mag rekenen op een persoonlijke service. Samen zoeken we naar oplossingen die bij de klant past.

Foto's

Graphista's HQ

Graphista in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Brochures
Corporate design
Flyers
Huisstijl
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Logo Graphista

Graphista

Graphista


Speckweg 5 2950 Kapellen
+32472816421 Klik om te bellen