Jill Geens - IN.DRUK


Salvialaan 57 2980 Zoersel
0479922735 Klik om te bellen

Over Jill Geens - IN.DRUK

Waarom is Jill Geens - IN.DRUK de beste keuze voor u?

Als grafisch vormgever met 20 jaar ervaring . creëer ik een pakkend ontwerp voor jouw logo, mailing, huisstijl, … . ben ik jouw printmanager waardoor je drukwerk kostenefficiënt wordt ingekocht . optimaliseer ik je website en Facebookpagina . zorg ik voor een totaalproject . ben ik een one-stop-shop What you need is what you get. ????

Meer over Jill Geens - IN.DRUK:

Open communicatie, daar begint alles mee. Flexibiliteit, meedenken, jaren vakkennis en ervaring binnen een drukkerij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw communicatie. Een partnership op lange termijn uitbouwen is waar ik naar streef.

Wat kan Jill Geens - IN.DRUK u bieden?

Als eenmanszaak ben ik super wendbaar. En kan ik kort op de bal spelen. Mijn klanten mogen er dan ook op rekenen dat ik mij ten volle voor hen inzet, met hen meedenk. Ik ga verder dan enkel het maken van een pakkend ontwerp.

Wie gingen u voor?

Zaakvoerders van KMO’s, eenmanszaken en winkels doen een beroep op mij omdat het hen aan tijd en kennis ontbreekt om hun communicatie in print en online te verzorgen. Omdat ze een professionele uitstraling willen die hun bedrijf omvat en op de kaart zet. Omdat ik met hen meedenk.

Jill Geens - IN.DRUK in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Huisstijl
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Jill Geens - IN.DRUK


Salvialaan 57 2980 Zoersel
0479922735 Klik om te bellen