Julie Wyseur


Klyttestraat 6 8640 Woesten
0472 55 57 20 Klik om te bellen

Over Julie Wyseur

Wie is Julie Wyseur?

Ik ben Julie Wyseur, een creatieve ziel die graag haar handen uit de mouwen steekt. Met mijn grafisch talent en technische kennis, begeleid ik jouw project van idee tot afwerking. Ik kom als grafisch freelancer bij jou ter plaatse, of werk van thuis uit aan jouw project! Voor (tijdelijke) grafische versterking ben je bij mij aan het juiste adres. Zowel voor kleine of grote opdrachten, als op korte of lange termijn.

Als technisch creatieveling vertaal ik jouw boodschap visueel in een aantrekkelijk en technisch correct ontwerp.

Wat kan Julie Wyseur je bieden?

Verpakkingen (Food en non-food), catalogi, flyers, affiches, banners, folders, boeken, technische fiches,… je kan op mij rekenen om jouw grafische project in goede banen te leiden.

Ik werk voornamelijk voor KMO's en grote ondernemingen in Zuid West-Vlaanderen. Op basis van hun bestaande huisstijl zorg ik voor een mooi ontwerp en technisch correcte opmaak van technische fiches (met taalwissels), brochures, catalogi, mailings, verpakkingen, folders,... Ik streef ernaar om alles in dezelfde look-and-feel van het bedrijf uit te werken om zo voor een uniforme uitstraling te zorgen.

Julie Wyseur in het kort

Ontwerp van

Belettering
Brochures
Corporate design
Flyers
Geboortekaartjes
Infoborden
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
Visitekaartjes

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Julie Wyseur


Klyttestraat 6 8640 Woesten
0472 55 57 20 Klik om te bellen