Jups!


Boterbloemstraat 7 8400 Oostende

Over Jups!

wat we doen.

Bij elk creatief probleem zoeken we samen met jou naar een unieke en persoonlijke oplossing.
Of het nu gaat over een eenvoudig kaartje of een uitgebreid magazine, we verzorgen elk project voor druk of scherm tot in de puntjes.

  • Samen creatief brainstormen.
  • Jouw ideeën ontwerpen.
  • Advies geven en feedback vragen.
  • Vooraf bespreken van het kostenplaatje.

van A tot Z: Brecht

Bij elk creatief project schiet ik je persoonlijk te hulp. Soms geef ik enkel advies, soms neem ik alle zorgen en het volledige project van je over, maar bijna altijd bel je mij opnieuw op voor een volgende opdracht die een portie creativiteit verlangt.

de A van Aangespoeld


Onze sweetspot ligt in Oostende. De zee brengt rust na strakke deadlines, de haven overzeese inspiratie voor een volgend ontwerp. Er zijn tal van drukkerijen, fotografen… met wie we contact houden om jouw project vorm te kunnen geven.

Om samen te werken met jou, verlaten we regelmatig onze thuishaven. We komen naar je toe om ideeën uit te wisselen, advies te geven of projecten te bespreken. Als face to face niet mogelijk is, zoeken we samen naar een gepaste, digitale oplossing.
 

de Z van Zaterdag
We werken niet enkel van “nine to five”, want creativiteit komt meestal later op de avond, en ook op een zaterdag tokkelen onze vingers al eens op het klavier. Als het voor jouw project nodig is, als een deadline akelig dichtbij komt, kunnen we zelfs “de zevende dag” achter het computerscherm doorbrengen.

Het is mogelijk, maar laten we vooral vanaf het begin van onze samenwerking duidelijke afspraken maken zodat we allemaal van zalige weekends kunnen genieten.

Jups! in het kort

Ontwerp van

Belettering
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Huisstijl
Huwelijksuitnodigingen
Illustraties
Infoborden
Logo's
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
Visitekaartjes

Onze locatie

Jups!


Boterbloemstraat 7 8400 Oostende