Lezzl


Cicindriastraat 10 3890 Jeuk
0485965187 Klik om te bellen

Over Lezzl

Waarom is Lezzl de beste keuze voor u?

The Art Of Communication - van bij de oprichting in 2009 proberen wij de link te leggen tussen Kunst en communicatie. Voor beiden is het zo dat één sterk beeld zoveel meer vertelt dan 1000 woorden. Less is more en Lezzl does more, voor al jouw on- en offline communicatie: logo, huisstijl, publiciteit, POS materiaal, Marketing support en tools, sociale media, ... De nadruk ligt zeer sterk op het visuele, hoewel content marketing zeker niet over het hoofd wordt gezien. Het komt erop aan om eerst de juiste doelgroep écht te bereiken.

Meer over Lezzl:

Ik ben Lesley Courtois, geboren in 1982 en gebeten door Kunst en communicatie. Lezzl is een koosnaam die overeind bleef na mijn studententijd aan het Sint-Lucas van Gent. Ik geloof er sterk in dat zelfs Marketing echt mooi en pakkend kan zijn, zoals kunst. Zelfs in een wereld waarin alles snel moet gaan en de digitale wereld ons bijna lijkt in te halen. Sterke beeldcommunicatie en identiteit, daar ligt de toekomst.

Wat kan Lezzl u bieden?

Persoonlijke ontwerpen voor professioneel en particulier. Wij gaan steeds voor het beste resultaat of het nu gaat om een schilderij, een stalen kunstwerk,een digitaal beeld, of een publicitaire campagne.

Lezzl in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Fotografie
Huisstijl
Logo's
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Logo Lezzl

Lezzl

Lezzl


Cicindriastraat 10 3890 Jeuk
0485965187 Klik om te bellen