Liesbeth De Backer


Tweekapellenstraat 48 9050 Gentbrugge
0477 91 16 91 Klik om te bellen

Meer dan 20 jaar ervaring als grafisch ontwerper
Binnen 24 uur antwoord en binnen 1 week offerte
Persoonlijke opvolging van begin tot einde

Over Liesbeth De Backer

Atelier Verso, je specialist in brochures, catalogi, studies, folders en magazines.

Ontdek de kracht van perfect vormgegeven brochures met Atelier Verso! Met meer dan 20 jaar ervaring in ontwerp, opmaak en automatisatie van drukwerk, ben ik jouw betrouwbare partner voor stijlvolle brochures, maandelijkse magazines en overzichtelijke catalogussen. In mijn aanpak staat open communicatie centraal. Elk detail van je boodschap wordt met precisie weergegeven in prachtige, professionele ontwerpen.

Wat maakt Atelier Verso uniek? Ik begrijp dat jouw tijd kostbaar is. Daarom bied ik geautomatiseerde catalogussen aan die niet alleen tijd en geld besparen bij elke update, maar ook de kans op fouten minimaliseren. Of je nu de volledige uitvoering aan mij wilt overlaten of liever zelf de controle behoudt met mijn professionele begeleiding, ik pas me aan aan jouw behoeften.

Maar dat is niet alles - ik ben niet alleen een meester in brochures. Atelier Verso is ook jouw creatieve partner voor aantrekkelijke flyers, sprekende folders, professioneel POS (beurs)materiaal en nog veel meer. Van banners tot straatplannen, ik breng jouw ideeën tot leven met mijn deskundige ontwerpen.

Waarom voor Atelier Verso kiezen? Omdat ik méér ben dan alleen een grafisch ontwerper. Ik ben jouw toegewijde partner die persoonlijk contact waardeert en één op één met jou meedenkt. Mijn twee decennia aan ervaring staan volledig tot jouw beschikking, om te voldoen aan al jouw grafische behoeften.

Bezoek mijn website voor meer informatie en bekijk mijn portfolio. Jouw perfecte brochure wacht op mijn vakkundige touch. Ontdek vandaag nog hoe ik jouw ideeën tot leven kan brengen.

Met automatiseren kan je de tijd voor opmaak halveren en dus de kosten ook

Foto's

Publicatie AB-REOC
Prijslijst Manutti
Brochure kachels in 4 talen
catalogus van Samsonite
Creatieve brochure voor jongeren

Liesbeth De Backer in het kort

Ontwerp van

Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Huisstijl
Infoborden
Logo's
Reclamedrukwerk
Typografie
Visitekaartjes

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Team

Onze locatie

Logo Liesbeth De Backer

Liesbeth De Backer

Liesbeth De Backer


Tweekapellenstraat 48 9050 Gentbrugge
0477 91 16 91 Klik om te bellen