Mamz'elle


Veldeken 178 9240 Zele
0468147195 Klik om te bellen

Over Mamz'elle

Waarom is Mamz'elle de beste keuze voor jou?

Mijn slogan? “Every great Design begins with an even better story” – Lorinda Mamo Waarom net deze? Ik neem de tijd om naar u te luisteren. Ik neem de tijd om naar u verhaal te luisteren. Achter ieder ontwerp is een uniek verhaal aanwezig, jouw verhaal en net dat maakt onze samenwerking speciaal. Uiteindelijk door je verhaal te vertellen, zal jij je project ontwerpen. Ik werk hem dan uit voor u!

Meer over Mamz'elle:

Mamz'elle, is een jong bedrijf. Deze werd opgestart eind 2019. Waarom de naam Mamz'elle hoor ik jullie zeggen. Mamz'elle komt van het frans Mademoiselle, dit geeft mijn Waalse oorsprong aan. Mam van mama. Na mijn 2de kindje heb ik besloten om te doen wat ik graag doe. Mijn passie. En dat is mama zijn maar ook grafisch ontwerper. Mamz'elle: toen ik mijn naam liet zien aan lokale mensen, zag iedereen er Zele in. Wat de gemeente is waar ik gevestigd ben. Mijn naam werd dus goedgekeurd. Zo ontstond Mamz'elle, een jong en creatief bedrijf.

Wat kan Mamz'elle je bieden?

Ik werk meestal met een persoonlijk contact. Ook weer hier voor jouw verhaal te horen. Per mail krijg je het gevoel niet over van wat je wil bereiken. Mijn producten zijn, meestal, op maat gemaakt. Uiteraard kunnen ook geboortekaartjes gekozen worden uit de voor gedrukte boeken. Innovatie is er! Ik blijf zoeken naar nieuwe druktechnieken. Naar de nieuwe trends.

Mamz'elle in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Belettering
Brochures
Flyers
Geboortekaartjes
Huisstijl
Huwelijksuitnodigingen
Infoborden
Logo's
Reclamedrukwerk
Visitekaartjes

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Mamz'elle


Veldeken 178 9240 Zele
0468147195 Klik om te bellen