Manwerk


Kortrijksestraat 106 8520 Kuurne
0477 60 51 33 Klik om te bellen

Over Manwerk

Als full-service grafisch ontwerpbureau creëert Manwerk sterke communicatie die gezien mag worden. Wij zorgen ervoor dat de boodschap duidelijk gebracht wordt zowel in drukwerk als online. Manwerk biedt een totaalpakket aan met communicatietools zoals huisstijl, website, brochures en catalogi, branding en zoveel meer. Get in touch en vertel ons wat wij voor jou kunnen betekenen.

Dat we ons bij Manwerk volledig smijten voor een project, daar is geen twijfel over. Want als jij zoveel passie in jouw werk steekt, waarom zouden wij dat dan niet doen. Daarom zijn we er dan ook rotsvast van overtuigd dat elk project onze volledige aandacht verdient. Maar vooral een eigen gezicht, want elke opdracht is voor ons uniek. Bij Manwerk mag je er zeker van zijn dat je met een sterk verhaal en een passende ‘look and feel’ de deur uit gaat.

Het jonge grafisch bureau met als thuisbasis de Ezelstad Kuurne, werd opgericht door Hans Peleman. Een goede mix van jaren ervaring in een reclamebureau en hands-on-mentaliteit maken van Hans een sterke pion in de grafische sector.

Surf even naar onze website op www.manwerk.be, en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Op onze projecten pagina, www.manwerk.be/projecten vind je een selectie voorbeelden van onze succesvolle opdrachten.

Foto's

Ontwerp en programmatie van een dynamische website. Met achterliggend beheersysteem en het automatisch inladen van een stocklijst.

Manwerk in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Belettering
Brochures
Corporate design
Flyers
Huisstijl
Infoborden
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Manwerk


Kortrijksestraat 106 8520 Kuurne
0477 60 51 33 Klik om te bellen