Montagna Lunga Bvba


Torenstraat 3 3530 Houthalen-Helchteren (Houthalen)
011 52 54 60 Klik om te bellen

Over Montagna Lunga Bvba

Brigitte Vanzonhoven afgestudeerd als grafisch ontwerpster te Genk en meer dan 20 jaar werkzaam in het vak, maakt deel uit van het ontwerpersduo Montagna Lunga samen met Interieur ontwerper Jaak Langenberg.
Zij ontwerpen ongewone interieurs voor zowel prive als de commerciële markt. Met enorm veel passie en gevoel voor verhouding en kleur spelen ze met materialen en maken ze combinaties die niet voor de hand liggen. Het mixen van interieur ontwerp, grafische vormgeving en kunst geeft fantastische resultaten. Het ontwerpburo ligt in Limburg, de beste plek ter wereld.
Zij trekken zich niks aan van gangbare trends, maar houden zeer veel rekening met de wens van de klant en zoeken naar de beste oplossingen binnen het budget zodat het uiteindelijke resultaat veel meer is dan een inrichting, concept, idee,… Leefbaarheid en functionaliteit samen in een uitgebalanceerd mooi ontwerp is de formule volgens hun. In simpele woorden: Het moet kloppen!

Het is moeilijk om in een paar afbeeldingen te illustreren waar Montagna Lunga voor staat maar hun website wordt continue aangepast met de nieuwste projecten en zo kan je op de hoogte blijven van hun werk. Zij werken voor een breed publiek. Trendy maar ook klassiek. Jong en Oud.

Montagna Lunga is in de voorbije jaren 2 maal als finalist verschenen in de ontwerpersbijbel “Andrew Martin International Interior Designer of The Year review” te Londen met een uiteenlopende jury zoals, Gordon Ramsey, Candace Bushnell (sex and the city schrijfster), Yasmine Le Bon, The Duches of York, enz..en daarnaast werden meerdere projecten gepubliceerd in toonaangevende magazine’s in binnen- en buitenland.Foto's

Ontwerp van

Advertenties
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Fotografie
Huisstijl
Logo's
Mailings
Posters
Visitekaartjes

Onze locatie

Montagna Lunga Bvba


Torenstraat 3 3530 Houthalen-Helchteren (Houthalen)
011 52 54 60 Klik om te bellen