Nine Concepts BV


Heistraat 130 2400 Mol
0495 44 02 54 Klik om te bellen

Over Nine Concepts BV

Waarom is Nine Concepts de beste keuze voor u?

Met ruim twintig jaar ervaring in de grafische sector, verzorg ik als zelfstandig grafisch vormgever de meest uiteenlopende grafische producten. De slogan "druk met design" mag je letterlijk nemen.

Meer over Nine Concepts

Mijn werk is helder en doeltreffend, zonder elementen die afleiden van de kern van de boodschap. Vaak zegt minder informatie des te meer over datgene wat gecommuniceerd moet worden. Creatieve communicatie zonder tralala is een uiterst effectief middel om je doelgroep te bereiken.

Wat kan Nine Concepts u bieden?

Het is niet van belang of de opdracht groot of klein is, ik neem mijn werk serieus en ga altijd vol enthousiasme aan de slag. Ik denk met mijn opdrachtgever mee en adviseer waar nodig. De opdrachtgever is nauw betrokken bij het creatieve proces en komt zo nooit voor verrassingen te staan. Niet binnen de samenwerking, niet in het eindproduct en niet in de factuur achteraf.

Deadlines en budgetten worden serieus genomen, en mochten de werkzaamheden toch afwijken van wat geoffreerd is, dan trek ik tijdig aan de bel. Desgewenst verzorg ik het volledige traject van offerte tot eindproduct. Zo maak ik het mijn klanten gemakkelijk: één aanspreekpunt tijdens het hele project. En omdat ik met een kritische grafische blik alles nauwlettend in de gaten houd, kan een sterk eindproduct gegarandeerd worden.

Wie gingen u voor?

Mijn klantenkring is zeer divers. Ik werk in de meest uiteenlopende sectoren, van detailhandel en industrie tot gemeenten en bouwbedrijven. Mijn opdrachtgevers variëren van grote organisaties tot particulieren. Zij weten grafische vormgeving te waarderen en hechten waarde aan mijn betrokken werkwijze. Ik investeer graag in langdurige, ontspannen werkrelaties.

Druk met design

Nine Concepts BV in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Belettering
Brochures
Corporate design
Flyers
Huisstijl
Infoborden
Logo's
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Nine Concepts BV


Heistraat 130 2400 Mol
0495 44 02 54 Klik om te bellen