Nouchka | Graphic Design


Fortlaan 57 9000 Gent

Over Nouchka | Graphic Design

Waarom is Nouchka | Graphic Design de beste keuze voor jou?

Hallo! Ik ben Nouchka, een grafisch ontwerper, gespecialiseerd in logo ontwerp, huisstijl design en website ontwerp. Nouchka Designs is een digitale ontwerpstudio die zich richt op innovatie en tijdloze concepten. Elk detail is met de hand getekend door mijzelf, Nouchka. Met een achtergrond in illustratie en marketing zijn de ontwerpen niet alleen ‘esthetisch’, maar ook duurzaam en functioneel. In plaats van met verschillende ontwerpers in zee te gaan voor uw logo, huisstijl en website, bied ik al deze diensten aan. Zo zorg ik ervoor dat er consistentie is die een krachtig verhaal garandeert.

Meer over Nouchka|Graphic Design:

Het beste wat ik ooit heb gedaan, was mijn het advies van mijn familie en vrienden niet aannemen om mijn baan te behouden. In plaats ervan koos ik voor mijn passie. Nu werk ik samen met andere geweldige ondernemers die ook hun dromen willen waarmaken. Branding is de dag van vandaag noodzakelijk geworden. Door een sterke merkidentiteit kan je je droomklanten aantrekken aan wie je premium tarieven kunt vragen, maar ook de deur kunt openen naar merkgroei. Dus wie ben ik? Ik ben een webdesign-, branding- en logo-expert, een natuurliefhebber die van wandelen houdt, een grote fan van sciencefiction en iemand die zich inzet voor diversiteit, inclusiviteit, gelijkheid en antiracisme.

Wat kan Nouchka|Graphic Design je bieden?

Een goede eerste indruk begint met een sterk logo. Hier, in mijn studio, ontwikkel ik unieke en professionele logo’s die het verhaal van jouw merk vertellen. Hiermee onderscheid je je van jouw concurrenten. Elk detail is met de hand getekend door mijzelf, en erna gedigitaliseerd. Naast het ontwerpen van logo's en huisstijlen, kan je bij mij ook terecht voor huisstijlen, websites te ontwerpen, visitekaartjes, briefpapier, social media afbeeldingen, etc. Neem zeker een kijkje op mijn website: www.nouchka.design Heb je een project in gedachten? Ik hoor er graag meer over, dus neem gerust contact met mij op! nouchka.design/nl/contact_nl

Wie gingen je voor?

Ik werk graag met zelfstandige merken - van biologische thee en veganistische ciders tot natuurlijke huidverzorging en duurzame mode. Ik vind het geweldig om rechtstreeks met oprichters te praten en merken te ondersteunen bij elke stap van hun reis. Ik werk samen met bedrijven die aansluiten bij mijn eigen waarden en neem enkel projecten aan waar ik echt mee verbonden ben. Door mijn klanten en hun publiek te begrijpen, kan ik merken helpen groeien met zowel mooi als zinvol ontwerp.

Foto's

Nouchka | Graphic Design in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Brochures
Corporate design
Flyers
Geboortekaartjes
Huisstijl
Huwelijksuitnodigingen
Illustraties
Logo's
Posters
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Nouchka | Graphic Design


Fortlaan 57 9000 Gent