Ojito


Hertjen 152/10 9100 Sint-Niklaas
0470414909 Klik om te bellen

Over Ojito

De digitale wereld staat niet stil maar om deze overwelmende digitale wereld nog gezien te worden zijn alle media nodig.

Ojito heeft een uitgebreide technische bagage om al uw ideeën van A tot Z uit te werken. Of het nu gaat om een klein logo of om een grootste videoprojectie op de gevel van uw bedrijf, geen enkele uitdaging is er eentje teveel!

Hoe je bedrijf zichzelf voorstelt is van ontelbaar belang. Zorg er voor dat hoe je gezien wil worden perfect aansluit bij de persoonlijkheid van je onderneming.

Ojito ontwerpt  op basis van jouw ideeën en concepten met de markt in het vooruitzicht.

We zorgen voor een sterke Identiteit die in het verlengde ligt van hoe je gezien wil worden. De huisstijl kan een volledig nieuw ontwerp zijn of een subtiele aanpassing van de bestaande stijl.

Ojito ontwerpt alles wat gedrukt kan worden, wat het web aan kan maar kan ook je gevel in een tijdelijk nieuw kleedje omtoveren. Of het nu gaat om visitekaartjes of een gigantische print voor op een etalageraam. Denk verder aan o.a. brochures, verpakkingen en posters. Ook kun je bij ons aankloppen voor beeldbewerking, bedrukte gadgets, illustraties, productanimatie en event Visuals … Kortom : Cross Media Design

Uiteraard verzorgen we ook je algemene opmaak/DTP, volgens een al dan niet bestaand stramien. Ook is Ojito klaar om uw SEO te optimaliseren en beter gezien te worden.

Door het rechtstreeks contact met mij als  designer wordt Ojito als het ware deel van je marketing- en communicatie afdeling. Dit zorgt voor een duidelijke facturatie en regie waarbij je alles perfect kunt opvolgen.

Foto's

Zaniya : Corporate identity

Ojito in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Belettering
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Fotografie
Huisstijl
Illustraties
Infoborden
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Social content en analytics
Video
Visitekaartjes
Visuals, mapping en 3D
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Logo Ojito

Ojito

Ojito


Hertjen 152/10 9100 Sint-Niklaas
0470414909 Klik om te bellen