Op Eigen Houdje


Provincialebaan 76 9255 Buggenhout
0474549350 Klik om te bellen

Over Op Eigen Houdje

Waarom is Op Eigen Houdje de beste keuze voor jou?

De mooiste momenten in je leven laat je natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. Dat perfecte moment, daar komt heel wat planning en creativiteit aan te pas. Iedereen heeft een andere smaak, gevoel en stijl. In gedachten weten jullie al precies hoe het er uit moet gaan zien, maar jullie zijn nog opzoek naar iemand die jullie kan bijstaan op gebied van de uitvoering. Als creatieve duizendpoot maak ik dan ook graag deel uit van die planning en hoop jullie met mijn bruisende ideeën verder opweg te kunnen helpen. Momenteel werk ik enkel op maat, dit wil zeggen dat je bij mij terecht kan met eigen ideeën of dat we samen opzoek gaan naar juiste ontwerp.

Meer over Op Eigen Houdje:

Laura Verbiest, het gezicht achter "Op eigen Houdje". Mijn grafisch avontuur startte 5 jaar geleden na de geboorte van mijn zoontje. Na 2 jaar avondlessen gevolgd te hebben was het eindelijk tijd om een zelfstandig avontuur in bijberoep te starten. Eerst gestart onder de naam "Michelle&Marcel", verwijzing naar mijn meter en de peter van mijn man, voornamelijk enkel grafische vormgeving en een kleine geschenkenwinkel. Sinds oktober 2020 zijn wij overgeschakeld naar "Op Eigen Houdje" onder het moto: "zelfgemaakte geschenken uit hout en papier om van te houden!". Wij zijn momenteel druk bezig met de opstart van onze webshop waar we al dit moois in willen aanbieden. Je kan dus niet enkel bij ons terecht voor ontwerp op maat, maar ook voor zelfontworpen planners, kaartjes, kalenders en cadeautjes.

Wat kan Op Eigen Houdje je bieden?

Voorlopig kan je onze producten enkel aankopen via www.op-eigen-houdje.be. Naar de toekomst toe willen wij onze. producten verder verdelen en per regio een verkooppunt voorzien. Nog even geduld dus :). Een krt overzicht van onze producten: - Cadeautjes voor *Speciale gelegenheden *Deco en opbergen *Op maat gemaakte geschenken - Stationary *Planners *Kalenders *Invulboeken *Wenskaarten *Accesoires Onze producten zorgen ervoor dat niet enkel het moment maar ook de herinnering gekoesterd kan worden. ZO blijft er voor altijd een warm plekje achter in je hart.

Wie gingen je voor?

Werk op maat maakt een ontwerp net dat beetje persoonlijker. Je creëert niet enkel een ontwerp, maar ook een ziel.Voor klanten is het belangrijk om juist begrepen te worden. Ik streef ernaar om de juiste gevoelens op te wekken bij het maken van een ontwerp. Zelfgemaakte producten maken mij zelf ook warm vanbinnen. Uniek zijn, je eigen gevoel laten terugkomen in producten, dat is waar ik het voor doe. Klanten een stukje meenemen in mijn fantasie.

Foto's

Ontwerp van

Boekomslagen
Brochures
Flyers
Geboortekaartjes
Huisstijl
Huwelijksuitnodigingen
Illustraties
Infoborden
Logo's
Posters
Reclamedrukwerk
Visitekaartjes

Onze locatie

Op Eigen Houdje


Provincialebaan 76 9255 Buggenhout
0474549350 Klik om te bellen