Photo Jungle


stasegemsestraat 17 8500 Kortrijk

Over Photo Jungle

Waarom is Photo Jungle de beste keuze voor jou?

Photo Jungle is een platform waar grafisch ontwerp centraal staat. Toegankelijk voor iedereen, zowel voor particulieren als voor ervaren of startende ondernemers.

Meer over Photo Jungle:

Samen met u, wordt uw idee of project gerealiseerd. En dit alles vanuit een creatieve en gedurfde kijk op grafisch design. Met erg veel enthousiasme en een aantal liter koffie, ga ik voor jou aan de slag! Van logodesign en huisstijl tot fotoretouches en labeldesign. Kortom: grafisch ontwerp van A tot Z, speciaal voor u ontworpen.

Wat kan Photo Jungle je bieden?

Zowel op vlak van fotografie als beeldbewerking, kunt u steeds bij Photo Jungle terecht. Hieronder vind je telkens meer informatie over de desbetreffende categorieën. Heb je een idee, maar staat het niet bij het aanbod? Wil je iets in de kijker zetten, zoals je bedrijf/project/hobby of aankondiging? Dan kan Photo Jungle jou daar op verschillende vlak mee helpen! Zowel voor particulieren als ondernemers gaat Photo Jungle voor jou aan de slag! Hieronder vind je telkens meer informatie over de desbetreffende categorieën. Heb je een idee, maar staat het niet bij het aanbod?

Photo Jungle in het kort

Ontwerp van

Flyers
Fotografie
Geboortekaartjes
Huisstijl
Huwelijksuitnodigingen
Illustraties
Logo's
Posters
Typografie
Visitekaartjes

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Photo Jungle


stasegemsestraat 17 8500 Kortrijk