QooQeez


Gasthuisbergstraat 6 3290 Diest
013 30 03 63 Klik om te bellen

Over QooQeez

Waarom is QooQeez de beste keuze voor u?

Creativiteit in zijn puurste vorm op maat van uw project. QooQeez is een full service 'one-stop' creatief huis waar we alles inzetten voor het online en offline succes van uw zaak. Zowel low-budget als maatwerk, wij gaan elke uitdaging aan. Met een passie voor creatieve online en offline oplossingen maken we uw project springlevend! 20 jaar ervaring en een netwerk van creatievelingen en techneuten staan voor u klaar.

Meer over QooQeez:

QooQeez wil ondernemers helpen om hun droomleven te leiden met als middel een gezond, uitblinkend bedrijf waar ze gelukkig van worden. Wij staan achter wat we doen. Daarbij werken we samen met net zo enthousiaste en professionele sidekicks. Wij zijn designers, developers én marketeers maar bovenal creatievelingen. We houden van wat we doen, en dat blijkt. Geen uitdaging is ons te groot of te klein en we gaan tot het uiterste voor elk project dat we op ons nemen. Werken doen we vanuit de mooiste kleine stad van West-Europa, Diest.

Wat kan QooQeez u bieden?

ONLINE - We boosten uw project met een volledig meetbare online marketingstrategie. OFFLINE We ontwikkelen straffe communicatietools die uw merk offline versterken. EVENTS We organiseren en/of ondersteunen al uw events van a tot z. Ben jij een start-up* of pop-up*? Bespaar en schiet meteen uit de startblokken met een starterspakket van QooQeez. SNELLER GROEIEN | MEER VERDIENEN | 100% TEVREDEN GARANTIE

Wie gingen u voor?

Iedere klant is uniek. Daarom stemmen we onze visie precies af op uw behoeften. Of het nu om maar één strategie gaat of om een enorme inspanning, we gaan met u om de tafel zitten, luisteren naar uw wensen en stellen een missie op dat speciaal op uw project is afgestemd. Wij werken voor zelfstandigen, freelancers, ondernemingen, verenigingen en instanties en dit in de ruime regio rond Diest.

QooQeez in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Fotografie
Games
Huisstijl
Infoborden
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
Video
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Middel (3 tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Logo QooQeez

QooQeez

QooQeez


Gasthuisbergstraat 6 3290 Diest
013 30 03 63 Klik om te bellen