Reejeel


Eikevelden 152 2440 Geel
014 490 480 Klik om te bellen

Over Reejeel

Waarom is Reejeel de beste keuze voor u?

keep it simple,... keep it REEJEEL Hoe makkelijk zou u het vinden om met één persoon samen te werken op wie u kunt rekenen voor al uw communicatie? Iemand die uw logo, website of catalogus van A tot Z ontwerpt. Maar ook iemand die verstand heeft van fotografie, belettering en gevelreclame. En u bovendien maximaal adviseert over sociale media, beursstanden en relatiegeschenken.

Meer over Reejeel:

REEJEEL is een krachtig team dat de klant op de eerste plaats zet. Meedenken in functie van de klant en out-of-the-box concepten zijn sterke punten. Wij kiezen voor een lange termijn samenwerking en willen samen met onze klanten groeien.

Wat kan Reejeel u bieden?

Design: U wilt een nieuw logo of beter nog, een volledige nieuwe huisstijl? U wilt dit nieuwe logo laten pronken op uw auto of uw etalage? Uw bedrijfsgevel kan wel wat reclame gebruiken? Of u heeft nood aan een nieuwe brochure of folder? REEJEEL is uw designpartner in crime. Fotografie: Beelden zijn soms krachtiger dan woorden. REEJEEL is gespecialiseerd in sprekende productfotografie, interieurfotografie en buitenfotografie. Websites: Een duidelijke, gebruiksvriendelijke website is een must voor elk bedrijf. REEJEEL zet in een mum van tijd een gebruiksvriendelijk content management systeem voor u op waar u zelf mee aan de slag kunt. Ook hosting en het registreren van uw domeinnaam zijn zo geregeld. Concepten: Kunt u wel wat advies gebruiken voor een aantrekkelijke beursstand? Bent u op zoek naar een grafische stijl of een relatiegeschenk die u differentiëren van uw concurrenten? Of heeft u weinig kaas gegeten van sociale media en wilt u toch bij blijven? REEJEEL geeft advies en zoekt de juiste mensen om alles te realiseren.

Wie gingen u voor?

Onze service reikt over gans Vlaanderen. Van een kleine locale retail tot grote multinational. Onze klanten bevinden zich in verschillende sectoren. Door onze brede waaier aan diensten en producten kunnen wij ook deze verschillende sectoren de nodige service bieden.

Reejeel in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Fotografie
Huisstijl
Infoborden
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Relatiegeschenken
Typografie
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Middel (3 tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Reejeel


Eikevelden 152 2440 Geel
014 490 480 Klik om te bellen