SKJIF


Gulden-Peerdenstraat 24 8310 Assebroek
0472 81 89 70 Klik om te bellen

Over SKJIF

Waarom is SKJIF de beste keuze voor jou?

Grafisch design met een hoek af. SKJIF graphic design studio is jong en dynamisch. Met een brede blik en open geest zetten we de wensen van de klant om tot een sterk beeldtaal. Originele ontwerpen maken en out of the box denken is onze skjive natuur. We streven naar langdurige samenwerkingen. We zijn flexibel en betrouwbaar. En werken zowel online als offline.

Meer over SKJIF:

Onze drijvende kracht is de passie voor het vak. De openheid naar de klant toe zorgt voor een persoonlijke aanpak. Het bedrijf kan in 3 woorden opgesomd worden: flexibel, creatief en betrouwbaar.

Wat kan SKJIF je bieden?

Een professioneel logo en een volledige huisstijl schept vertrouwen in een bedrijf, product of dienst. Dit bepaald het gezicht van je bedrijf en is vaak de eerste kennismaking voor klanten met uw onderneming. Een krachtige en herkenbare stijl achter elk bedrijf vergroot de herkenbaarheid. Voor elke gelegenheid maken we originele en op maat gemaakte ontwerpen. De voordelen om voor ons te gaan is onze drive en passie voor het vak, elke klant is belangrijk. Onze open en persoonlijke aanpak zorgt er voor dat we onze klant goed begrijpen. Wil je nog meer werk zien, dan willen we altijd langs komen met onze portfolio.

Wie gingen je voor?

De klanten zijn vooral bedrijven maar ook particulieren die graag een geboortekaartje of uitnodiging willen voor hun speciale dag. Onze hands-on mentaliteit, beschikbaarheid, flexibiliteit en open aanpak is wat onze klanten appreciëren.

SKJIF in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Brochures
Corporate design
Flyers
Geboortekaartjes
Huisstijl
Huwelijksuitnodigingen
Illustraties
Infoborden
Logo's
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
Visitekaartjes

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

SKJIF


Gulden-Peerdenstraat 24 8310 Assebroek
0472 81 89 70 Klik om te bellen