SL Graphic Design


Nieuwstraat 5 1840 Londerzeel
0473384063 Klik om te bellen

Over SL Graphic Design

Ik ben een jonge grafisch ontwerper in Londerzeel met een passie voor logo's, huisstijlen, typografie, illustratie en creatief ontwerp. Sinds mijn jeugd ben ik steeds aan het tekenen en schilderen geweest. Later kwam er de interesse voor de computers; Spoedig realiseerde ik me dat de computer een handig hulpmiddel kon zijn om mijn passies te kunnen achterna volgen. Nu kan ik eindelijk mijn droom waarmaken door deze activiteiten ook professioneel uit te voeren als grafisch ontwerper.  

Voor mij staat de klant centraal. Daarom vind ik persoonlijk contact met de klant heel belangrijk. Uw idee is wat telt, samen met u zoeken we naar het beste ontwerp volledig naar uw wens. U bent steeds welkom (op afspraak), of ik kan ook naar u toe komen om uw project te bespreken. 

Naast het standaard grafisch ontwerp kan ik ook handgemaakt ontwerp vervaardigen, alsook illustraties voor uw project. Ook voor een meer fotografisch project kan u terecht bij SL Graphic Design. Ik werk samen met een jonge fotografe die een verzorgde en kwalitatieve fotoreportage maakt die al dan niet kan verwerkt worden in uw drukwerk of ontwerp. 

Als jonge ontwerper wil me ook richten naar starters die op zoek zijn naar een logo of huisstijl voor hun toekomstig bedrijf. Het gaat immers om de identiteit van uw bedrijf. 

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

SL Graphic Design


Nieuwstraat 5 1840 Londerzeel
0473384063 Klik om te bellen