Sofie Loos


Dorpstraat 173 3060 Bertem
0468058040 Klik om te bellen

Over Sofie Loos

Waarom is Sofie Loos de beste keuze voor jou?

Een logo dat eruit springt? Een huisstijl die perfect bij jouw onderneming, diensten of producten past, én consequent doorgetrokken in al jouw marketingmateriaal? Ik zorg ervoor dat jij je daarover geen zorgen meer hoeft te maken. Als freelance grafisch ontwerper ondersteun ik startende, kleine en middelgrote ondernemingen waar nodig bij hun visuele vormgeving. Professioneel, doordacht, persoonlijk en stijlvol.

Je kan bij mij niet alleen terecht voor het ontwerp van een frisse huisstijl en een opvallend logo die perfect aansluiten bij jouw onderneming, maar ook voor de praktische uitwerking van je volledige branding. Ik ontwerp flyers, affiches, brochures, een productcatalogus of advertenties, maar ook banners, stickers, textiel, verpakkingsmateriaal, relatiegeschenken en ander promomateriaal. Ook je digitale branding zet ik graag op punt met een gebruiksvriendelijk UX-UI design voor je website, sociale media-advertenties, mailings, Powerpoint presentaties en templates.

Ik zorg ervoor dat al je marketingmateriaal jouw specifieke stijl uitstralen. Zodat je klanten in een oogopslag je merk herkennen.

Meer over Sofie Loos:

Als enthousiast grafisch vormgever heb ik reeds 9 jaar ervaring, hierdoor weet ik precies hoe ideeën vorm te geven en een branding/identiteit te ontwerpen voor een onderneming/merk/product.

Wat kan Sofie Loos je bieden?

U kan bij mij terecht voor uw branding en lay-out werk, zowel off- als online.

BRANDING Ik ontwerp uw logo en huisstijl op maat, zodat het perfect aansluit bij uw onderneming en uw branding de juiste mensen aanspreekt.

LAY-OUT OFFLINE Ik verzorg uw offline marketing materiaal van A-Z. Ik zet een idee om in een op maat gemaakt ontwerp en zorg dat de gedrukte producten bij u geleverd worden.

LA-OUT ONLINE Op de dag van vandaag is het internet niet meer weg te denken en speelt het een grote rol in professionele wereld. Daarom heb ik mij verdiept in mailings en social media op maat voor ondernemingen. Ook voor een professionele wordpress website kan u bij mij terecht.

Wie gingen je voor?

Klanten waarvoor ik reeds heb ontworpen: DPG Media, Krëfel, IM Associates, Immo-m, VR-medics, Trideus, Distrinova, Unitum Group, ThreeSixT-hub, Dermatologie Bokrijk, NNNP, A Heart 4 work, Dakini, the House of Change

Foto's

Grafisch dashboard ontwerp

Sofie Loos in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Fotografie
Huisstijl
Infoborden
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Typografie
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 2 medewerkers)

Onze locatie

Sofie Loos


Dorpstraat 173 3060 Bertem
0468058040 Klik om te bellen