VDesign13


Kattestraat 20 1745 Opwijk
0475 63 47 36 Klik om te bellen

Over VDesign13

Waarom is VDesign13 de beste keuze voor u?

We zorgen ervoor dat uw klant een totaal beleving krijgt. Dit wil zeggen dat het ontwerp niet alleen informatief zal zijn maar ook samen met het afgewerkt product ervoor zal zorgen dat het bij uw klanten blijft hangen. CREATIVITY IS A DRUG I CANNOT LIVE WITHOUT

Meer over VDesign13:

VDesign13 is een jong bedrijf opgericht door Koen. Koen zelf startte als freelance grafisch ontwerper en webdesigner. Als startende zelfstandige probeer je in het begin je eigen marketing volledig zelf te doen, omdat je schrik hebt van het kostenplaatje. Door alles zelf te willen doen en te besparen op kwaliteit krijg je meestal niet het gewenste resultaat.

Wij willen onze diensten toegankelijk maken voor iedereen! Om ervoor te zorgen dat je van bij de start met een kwaliteitsvolle en een profecionele look naarbuiten kan komen. Bij VDesign13 leveren we een full service van ontwerp tot afgewerkt product. WE WORK HARD TO GIVE YOU UNIQUE EXPERIENCE

Wat kan VDesign13 u bieden?

Naast onze grafische diensten kan u bij ons ook terecht voor: PowerPoint presentaties - Webdesign - Social Media Marketing - Webhosting - Video marketing.

Wie gingen u voor?

VDesign13 weet dat elke klant is uniek, met hun eigen individuele behoeften en wensen. We zijn toegewijd aan onze klanten om te begrijpen wat het meest belangrijk voor hen is, en vervolgens hard te werken aan hun diensten. Het is onze veelzijdigheid die ons in staat stelt om een dergelijk breed scala te leveren aan klanten over het hele land.

Foto's

Spoed Flyers voor Cooltech

VDesign13 in het kort

Ontwerp van

Advertenties
Boekomslagen
Brochures
Corporate design
Flyers
Fotografie
Geboortekaartjes
Huisstijl
Illustraties
Infoborden
Logo's
Mailings
Posters
Reclamedrukwerk
Video
Visitekaartjes
Websites

Bedrijfsgrootte

Middel (3 tot 10 medewerkers)

Onze locatie

VDesign13


Kattestraat 20 1745 Opwijk
0475 63 47 36 Klik om te bellen